categorie
 Herenmode

Polos
T-Shirts
Korting
Kleur
Extra Opties
Maat
Prijs
Merk
Sorteren op


Trussardi

Trussardi is een Italiaans mode-en lifestyle merk dat in 2011 haar 100 jarig bestaan vierde. In de loop der jaren is het assortiment van Trussardi enorm uitgebreid, waaronder de Itailiaanse Trussardi Herenmode. De uitstraling van o.a. T-Shirts en Polo’s zijn elegant en zijn comfortabel. De kleding van Trussardi lenen zich uitstekend als vrijetijdskleding. De kleding van Trussardi zijn van hoge kwaliteit en de details zijn tot in de puntjes afgewerkt. Het merk kenmerkt zich door de vormen en kleuren die terugkomen in de gehele collectie.

Trussardi Polo’s

Polo’s van Trussardi kenmerken zich door de basic uitstraling zonder “poes-pas”. De Trussardi Polo is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, waardoor deze voor elk seizoen geschikt is. Kies bijvoorbeeld voor een frisse kleur in het voorjaar en een donkerdere kleur voor het najaar. Trussardi polo’s kunnen vanwege de uitstraling zowel als vrijetijds polo’s als zakelijke polo’s worden gebruikt.

Trussardi T-Shirts

Met de T-Shirts van Trussardi kun je alle kanten op. Trussardi T-Shirts hebben veelal een gave print. Deze prints variëren van allover print tot een exclusief logo op de borst. Met deze exclusieve T-Shirts van Trussardi voel jij je een ware koning. T-Shirts van Trussardi zijn er in de meest uiteenlopende kleuren, waardoor jij voldoende afwisseling in de kledingkast hebt.


TAGS: