MENU
 € 0,00 

Retourneren of ruilen

Ga naar www.roberto-romero.com en login als u al een account heeft. Heeft u nog geen account, klik dan op Wachtwoord vergeten/opvragen. Ga naar het overzicht met bestellingen en kies de bestelling waarvan u iets wilt retourneren. Dit kan tot de uiterste retourdatum. Selecteer het betreffende product en vervolg de stappen.
Nadat u alle stappen heeft volbracht krijgt u een overzicht te zien, met wat u retour gaat sturen en de door u opgegeven reden daarvan. Controleert u dit overzicht goed! Vervolgens dient u akkoord te gaan met de voorwaarden en kunt u op de vervolgpagina het formulier afdrukken.

De opgegeven producten dienen goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden. Bij uw producten dient u het uitgeprinte formulier mee te sturen. Het pakket moet u vervolgens adresseren aan:
Roberto Romero
Saffierstraat 18
7554 TG Hengelo

Verstuur uw pakket zekerheidshalve twee dagen voor de aangegeven uiterste retourdatum. U kunt het pakket verzenden vanaf het Postkantoor, de kosten van het versturen zijn voor uw rekening. Zorgt u ervoor dat deze bij ons binnen zijn voor de uiterste retourdatum.
Zodra uw retourzending bij ons binnen gearriveerd is, zullen wij u direct informeren. Iedere statusupdate zal per e-mail aan u gecommuniceerd worden zodat u te allen tijde weet wat de status is.
Afhankelijk van de gewenste oplossing zullen wij binnen 14 dagen zorgen voor een nieuwe levering dan wel een terugbetaling.
Bij Roberto Romero mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo kun je alles bekijken en beoordelen. Mocht je aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kun je deze retourneren zonder opgaaf van reden.

Hebt u een bestelling als "gast" besteld? Lees hieronder dan de retourprocedure.

Hebt u als gast besteld en wilt u een product retourneren? Dat kan. Hiervoor moet u een tijdelijk wachtwoord opvragen om in te kunnen loggen. Dit doet u door bij het inloggen op “wachtwoord” vergeten te klikken. Vervolgens vult u uw mailadres en uw bestelnummer in. U krijgt van ons een tijdelijk wachtwoord per mail toegestuurd. Deze kunt u gebruiken om in te loggen en de retourprocedure te starten.

LET OP! U kunt alleen ruilen of retourneren als uw artikelen ongedragen zijn en voorzien van alle kaartjes. U dient, indien redelijkerwijs mogelijk, uw artikelen te retourneren in de originele verpakking. Het pakket kunt u vervolgens bij een post-afgiftepunt afgeven. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Mocht u vanwege een fout onzerzijds een pakket moeten retourneren, dan worden de verzendkosten door ons vergoed.

Crediteringstermijn:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.