X-MAS SALE! Tijdelijk  20% korting met code: xmas2017      |     
 0 Artikelen / € 0,00 
MENU
 € 0,00 
USP1
BEPAAL ZELF JOUW BEZORGMOMENT
7 Dagen Per Week
USP2
VOOR 21.00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS
Én Gratis Verzending
USP3
KEUZE UIT RUIM 100.000 ARTIKELEN
Dagelijks Nieuwe Kleding
USP4
KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,4
Voor Prijs, Kwaliteit & Service

Verzenden


Bij Roberto Romero verzenden wij uw Italiaanse kleding altijd gratis binnen Nederland! Voor het verzenden van uw Italiaanse kleding maakt Roberto Romero gebruik van de service PostNL. Wanneer uw Italiaanse herenmode ons magazijn heeft verlaten ontvangt u een e-mail met daarin uw unieke Track&Trace code. Via deze unieke Track&Trace code kunt u de bestelling volgen en eventueel u adres laten wijzigen naar bijv. uw werk adres of bij een van de pakketshops (LET OP! na 23:00 kunt u pas reageren). Zo weet u dus altijd wanneer u uw Italiaanse overhemd of Italiaanse mode aan kunt trekken.

Aflevering
Alle pakketten van Roberto Romero worden verzonden via PostNL. Bestellingen die op werkdagen voor 21:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag bezorgd.

Niet thuis bij bezorging.

Het kan voorkomen dat u niet thuis bent en/of dat u geen reactie hebt kunnen geven op de E-mail. Wanneer het pakket bezorgd wordt. Wanneer PostNL uw pakket(en) niet bij u kan afleveren op maandag tot en met zaterdag, bieden we het standaard aan bij de buren. Wanneer u wenst dat u pakket(en) niet bij de buren afgeleverd mag worden geef dit dan aan ons door dan kunnen wij dit vermelden op het pakket. Wanneer u en de buren niet aanwezig zijn voor ontvangst dan krijgt u een briefje in de brievenbus. Daarop staat of u het pakket nogmaals wilt laten aanbieden, of op een alternatief adres wilt laten bezorgen of bij een van de pakketshops wilt laten afleveren, zodat u het op een gewenst tijdstip wanneer het u uitkomt kunt afhalen.

Verzendkosten:

Verzending binnen Nederland, Duitsland & België: Gratis!!